Egyesületi tagságról

Szívesen látunk minden érdeklődőt egyesületi tagjaink sorában! Ha szeretsz kirándulni, túrázni itthon és a Mátrában, valamint a környező országok hegységeinek rejtelmeit is fel szeretnéd fedezni, akkor itt a helyed! Ne hagyd ki életed nagy élményét, gyere velünk, mert vár rád a jó hangulat a kaland és a Mátra!

Ahhoz hogy egyesületi tag legyél nem kell mást tenned, mint kitöltöd az egyesületi belépési nyilatkozatot és visszaküldöd a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, valamint befizeted a tagdíjat, melyek a következő képen alakulnak:

(Belépési nyilatkozat docx. elektronikus kitöltéshez)

(Belépési nyilatkozat pdf. kézi kitöltéshez)

tagdíjaink (2013-tól):

  • Felnőtt: 2000Ft/év
  • Nyugdíjas: 1500Ft/év
  • Tanuló: 1000Ft/év

Ezek tartalmazzák a Magyar Természetjáró Szövetség tagdíját is!

A tagdíj összegét a következő helyre kell utalni:

Számla tulajdonos: Hérics TTSE

Számlaszám:62100164-15600022 (Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Rózsaszentmártoni kirendeltsége)

A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel, a "nevedet" és "tag díj″ szöveget.

 

Ha nem szeretnéd elektronikus úton intézni a dolgokat, valamint nem szereted az átutalást, akkor személyesen is megvalósítható a belépés, ehhez kérlek keress a 0670/596-77-76-os telefon számon vagy a fenti e-mail címen minket!

Miért jó tagnak lenni?

Mert:

Egyesületi programokról, eseményekről itt a honlapon tájékozódhatsz, valamint belépés után lev-listán, és hírlevélben is értesítünk illetve a Hérics TTSE facebook oldalán és Hérics TTSE facebook csoportjában.

 

 

Egyesületről

Hérics Természetjáró és Turisztikai Sportegyesület

Egyesületünk és tevékenységeink bemutatása 

 1989-ben szakosztályként kezdtük. Ma már egyesületként folytatjuk tevékenységünket egy kis faluban, Heves megyében, Rózsaszentmártonban. Községünk a Nyugati-Mátrában helyezkedik el. Működésünk sikeréhez nagyban hozzájárul a minket körülvevő táj szépsége! Gyakran megmásszuk a Somlyót (397 m), hiszen tavasszal hérics virágok tarkítják, szépítik a dombtetőt. Ősszel egymást érik a gomba fejek a fenyvesben. A tetőről tölgyesen keresztül vezet az út lefelé, a lábunk alatt a ropogó avar olyan, mint egy puha szőnyeg. Itt még a vaddisznók fürdőző helyei is megtalálhatók.

 Egyesületünk arra törekszik, hogy minél több embert megmozgasson. Egyre nagyobb teret adjon a családoknak, a gyerekeknek és a felnövő ifjúságnak ehhez a sporthoz. Szeretnénk az embereket kiemelni a gépies világukból legalább egy kis időre. Sajnos a legtöbben észre sem veszik, hogy milyen szép az őket körülvevő táj, s hogy mindenkinek szüksége lehet az erdő csendjére, a hegyi utak levegőjére és nem utolsó sorban egy kevés mozgásra. Egyesületünknek nem könnyű a dolga, mert az embereknek kevés az idejük, fáradtak, de úgy döntöttünk, nem adjuk fel olyan könnyen. Tagságunk mások által szervezett túrákra is megpróbál eljutni az ország (sőt!) különböző területein, ezzel is példát mutatva a többieknek. Ezt bizonyítja a tagsághoz képest magas létszámú minősített túrázóink és vizsgázott túravezetőink.

Mi magunk is rendezünk (egyre nagyobb népszerűségnek örvendő) túrákat pl.:

  • „Ébredő természet" gyalogtúra és akadályverseny
  • Vadrózsa 10/20/30/50 teljesítménytúra
  • Mátra teljesítménytúrázója mozgalom www.ttura.hu www.teljesítménytúra.hu 
  • Mikulásnapi séta
  • 2014-től Kiss Péter Emléktúra a Mátrában 57/37/20
  • 2011-ig került megrendezésre Rózsai tekergés 25/45/85 országúti kerékpáros és MTB teljesítménytúra

Egyesületi tagságtól függetlenül mindenkit szeretettel várunk az általunk rendezett túrákra!

 Köszönettel fogadjuk a sport célú támogatásokat a Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Rózsaszentmártoni kirendeltségénél vezetett számlánkra a 62100164-15600022 számlaszámra.

Az utazások, a szállások, a nevezési díjak és a saját túráink lebonyolítási költségei mind a kiadásaink részét képezik. Szeretnénk sportolóinkat ezen kiadásokkal minél kevésbé terhelni.

Nagyon örömmel fogadjuk az adó 1% felajánlásokat is. Adószámunk: 18582437-1-10

 Az egészséges életmódon és a sporton kívül rendkívül fontosnak tartjuk a környezet és természet védelmét. Túraútvonalainkon gyakran tartunk szemétszedési napokat, sőt, ha környéken hasonló szervezkedésről hallunk és megkérnek, bármikor megyünk és segítünk. Azok részére, akiknek megtetszett a környék és szívesen túráznának útvonalainkon, időpont egyeztetés után állunk rendelkezésükre. A sporttársak mindig szívesen válaszolnak az Önök kérdéseire, amennyiben egyesületünkkel, túráinkkal kapcsolatos kérdésük, észrevételük lenne az alábbi oldalon lévő elérhetőségeinken megkereshetnek.